Welkom op de website van Cohousing Kempen!

Gepubliceerd door Jan Agten op

Deze website is aangemaakt door leden van cohousing Kempen met als doel een discussie rond cohousing op gang te brengen en informatie rond het thema cohousing te vergaren op een centrale plek.

Categorieën: Cohousing Kempen

3 reacties

martha vinkx · 12 juli 2013 op 15:27

Beste mensen,
Vermits dat ik Soetkin niet kan bereiken en nog op een antwoord wacht richt ik mij tot jullie. We hadden een contact gevraagd om meer voeling te krijgen met de groep, de visie en waar jullie momenteel staan. Graag verder afspreken dus. 03 481 72 02
Martha Vinkx
Heibloemstr 16
2560 Nijlen
Met vriendelijke groeten,
Martha

nora synaeve · 18 augustus 2013 op 10:03

Beste,

Ik ben geïnteresseerd en actief zoekende naar een vorm van samenwonen.
Ik lees dat er in de Kempen een eerste start is gegeven.
Kan ik meer informatie hierover krijgen?

vriendelijke groetjes,

nora

Dorien · 8 april 2014 op 08:51

Beste,

Ik ben voor mijn eindwerk bezig met oplossingen te zoeken om betaalbare woningen te creëren. Nu ben ik al uitgekomen op verschillende woonvormen, waarvan samenhuizen. Zelf heb ik al veel informatie verworven over deze woonvorm. Maar om zicht te krijgen hoe we dit als stad kunnen realiseren zou ik nog wat meer informatie nodig hebben. Jullie hebben een eerste aanzet gegeven, dus misschien kunnen jullie mij verder helpen?

Met vriendelijke groeten,
Dorien

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.