Stoof uien en look tot de uien glazig zijn.
Voeg currypasta toe en laat even meestoven
Blokjes zoete aardappel toevoegen en even meebakken. Als het begint aan te bakken op de bodem, een klein beetje water erbij doen. Afhankelijk van de grootte van de blokjes, 5 à 10 minuten laten stoven.
Bloemkoolroosjes erbij en de droge specerijen.Door elkaar roeren en een minuutje laten bakken.
Tomatenstukjes erbij (+ eventueel een beetje groentebouillon: bv Tello of Morga).
Kokosmelk toevoegen
Droge linzen erbij en nog zeker 20 à 25 minuten laten pruttelen met het deksel erop, en af en toe eens doorroeren. Als het te droog wordt (de linzen slurpen veel vocht op), dan kan je wat water toevoegen.
Als je wil, kan je 5’ voor het einde blokjes tofu of paneer toevoegen, maar ik vind het hier niet nodig omdat er al linzen en zoete aardappel in zit.
Op het einde verse koriander erbij en afkruiden met een beetje peper en zout.
Serveren met bv Naan