De aanhouder wint!

Gepubliceerd door Jan Agten op

Lang, wellicht  heel lang geleden beloofden we je om je op de hoogte te houden van de vorderingen in ons cohousingproject Herentals.

We kunnen het zelf nog amper bevatten, maar het is toch waar: na lang onderhandelen hebben deze week de 20 erfgenamen van de grond in de Ekelstraat beslist om deze grond aan ons te verkopen. Dit is voor ons de verlossende stap om eindelijk aan de concrete realisatie te beginnen.

Eerst werken we met de kerngroep een stappenplan en een plan van aanpak uit. Als de krijtlijnen daarvan in orde zijn kunnen we starten met de communicatie aan al wie interesse heeft, ons een warm hart toedraagt of gewoonweg nieuwsgierig is.
We beleggen binnenkort een vergadering om geïnteresseerden te informeren over onze aanpak en over de concrete mogelijkheden.

Wil je verder op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen, laat het ons dan even weten door op deze mail te antwoorden.
Ken je nog anderen die misschien geïnteresseerd zijn? Stuur deze mail gerust door met ons in cc, zo vullen we ons adressenbestand aan.

Wie weet …misschien tot binnenkort.
Zo net in het begin van het nieuwe jaar willen we je meteen ook een cool 2019 wensen.
Wij zijn in elk geval superblij met deze fantastische start–eindelijk dan toch – voor cohousing Herentals.
We hopen dat jij ook in 2019 een lang gekoesterde droom kan waarmaken.

Met warme groeten,

Namens cohousing Herentals
Jan Agten


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.