Daar drinken we op!

Gepubliceerd door Ann op

Daar drinken we op!

Natuurlijk zat het er al heel lang aan te komen, maar zolang niet alle handtekeningen op de nodige documenten stonden, bleven we toch met een onrustig gevoel in onze magen zitten.  Er zou toch maar een onverwachte kink in de kabel komen…

Maar intussen is het zover!

Alle noodzakelijke documenten voor de aankoop van het perceel in de Ekelstraat werden vorige maand bij de notaris ondertekend, en ook wooncoop heeft zich officieel geëngageerd om dit project verder met ons te ontwikkelen en het financieel en materieel te ondersteunen.

De eerste stappen naar de aanvraag van een bouwvergunning werden al gezet!
Architectenbureau Omgeving werkt momenteel aan een inrichtingsplan. Dit plan zal klaar zijn tegen eind augustus/begin september. Dan volgt de procedure van goedkeuring door de stad. We hopen het hele proces nog dit jaar te kunnen afronden en dan te beschikken over de bouwvergunning.

Ben je geabonneerd op onze nieuwsbrief, dan brengen we je de komende dagen nog verder op de hoogte!


2 reacties

Erik · 5 augustus 2019 op 19:20

Voor mij een klein huisje graag, zoiets van om en rond de 100000.meer moet dat ni zijn.

    Ann · 6 augustus 2019 op 08:30

    Altijd welkom op een info-moment of een algemene vergadering (zie agenda) Erik 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.