Lien en Lode stellen zich voor

Gepubliceerd door Ann op

Lien en Lode stellen zich voor...

Al een paar maanden geleden engageerden ook Lode en Lien zich om bij ons in cohousing Ekelen te komen wonen. Dit zeggen ze er zelf over:

We zijn beiden geboren en getogen in de Kempen, maar bleven jaren geleden plakken in Antwerpen. We hebben het daar naar onze zin, maar toen we op cohousing Ekelen stootten, wisten we dat we voor dit project terug wilden keren naar onze heimat. Deze manier van wonen, met een evenwicht tussen een gemeenschap en private space, duurzaamheid en ruimte, lijkt ons dé woonvorm voor de toekomst.
We zijn er rotsvast van overtuigd dat we een heel stuk van onze huidige maatschappelijke uitdagingen kunnen oplossen door (opnieuw) meer met elkaar te wonen, en we geloven dan ook dat het een ideale plek is om het kindje dat we verwachten te laten opgroeien

Lode werkt sinds enkele jaren als adjunct-centrummanager in een opvangcentrum voor asielzoekers.  Hij is gepassioneerd door (fiets-)reizen, wandelen, koken, geopolitiek en geschiedenis van de 20ste eeuw.

Lien is leerkracht in het tweedekansonderwijs waar ze Nederlands, Engels en Maatschappijleer geeft aan volwassenen. Ze houdt van (vegetarisch) koken – ‘niets mooier dan mensen verzamelen rond een gevulde tafel’ –  en een paar jaar geleden ontdekte ze het plezier van reizen per fiets met Lode.

Ben jij ook nieuwsgierig naar ons project?
Meld je hieronder aan, en wij houden je op de hoogte van de eerstvolgende infomomenten!

We vragen je om je telefoonnummer, omdat we vooraf graag telefonisch bespreken wat je verwachtingen zijn, zodat we de inhoud van de info-sessie daarop kunnen afstemmen.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.