Jolien: Ekelen, daar zit muziek in!

Gepubliceerd door Ann op

Jolien: Ekelen, daar zit muziek in!

Nee, Jolien is niet de laatste ‘aanwinst’ van onze bewonersgroep.  
De groei van onze groep lijkt immers exponentieel te gaan, en soms horen we dat woord dus graag!

We laten Jolien graag zelf vertellen wie ze is, en waarom ze kiest voor cohousing:

Ik ben lerares in de academie van Herentals, en geniet daar enorm van een geweldige klas accordeonisten. Die job vul ik aan met allerhande freelance opdrachten als muzikant. Overdag vind je mij vaak thuis. Dan bereid ik mijn lessen voor, kook ik graag gezonde (veggie) dingen en drink ik graag een koffie met wie daar tijd voor heeft. In Ekelen komt daar vast en zeker wat tuinieren bij!

Cohousing is voor mij een prachtige woonvorm in de uitdagende maatschappij van vandaag. De stad is fantastisch, maar anoniem en druk. Ik geloof in de kracht van samen-wonen. Dat creëert verbondenheid en een zalige dynamiek. De ecologische visie van het project is een enorme meerwaarde waar ik 100 procent achter sta! Ekelen, daar zie ik echt muziek in!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.