Luc: wonen in een fijne, zorgzame buurt

Gepubliceerd door Ann op

Luc: wonen in een fijne, zorgzame buurt

Met Luc stellen we de allerlaatste kandidaat-bewoner van Cohousing Ekelen voor… tenminste voor dit jaar!
Er staan nog een aantal mensen te trappelen van ongeduld om begin 2022 de stap te maken van gastlid naar kandidaat-bewoner, maar het aantal beschikbare units begint nu wel zienderogen te slinken…

Maar het woord is nu aan Luc!

Ik heb altijd als ergotherapeut gewerkt in de zorg voor personen met een verstandelijke beperking. En dit 20 jaar binnen een boerderijproject en nu als opvoeder in een woonproject, weliswaar in landingsbaan. 
In mijn vrije tijd ben ik een fervente fan van mijn twee kleinzonen, veel lezen, wandelknooppunten, GR routes en tuinieren.

Deze vorm van co-housen binnen een coöperatieve koepel spreekt mij erg aan omdat hier een aantal voor mij persoonlijke waarden bijeen komen. Ecologie, inclusief samenwonen met respect voor ieders privé, consuminderen, door samenwerken streven naar meer zelfvoorziend zijn.
Op de vooravond van een nieuwe levensfase kijk ik er naar uit om te wonen in een zorgzame, fijne buurt.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.