Vlaams Bouwmeester over cohousing

Gepubliceerd door Ann op

Vlaams Bouwmeester over cohousing

In een interview met ‘De Inspecteur’ op Radio 2 op 14 februari over cohousing en coöperatief wonen:

We moeten meewerken aan nieuwe woonmodellen die niet meer verspreid zijn in een verkaveling, maar betaalbare, stedelijke woningen die kunnen concurreren met de 'pretfactor' van een verkavelingswoning. Geboren worden, opgroeien en sterven in hetzelfde huis gebeurt niet meer. De wereld is een uitwisselingsmachine geworden. Het is realistischer om aan modellen te denken waarin je kan verhuizen naargelang je levensfase. Zo woon je nooit te groot, klein of duur en zal je woning minder kosten per vierkante meter.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.