Nieuwe bewoners voor de Rietgors!

Gepubliceerd door Ann op

Nieuwe bewoners voor de Rietgors!

Op onze Algemene Vergadering van vorige maand mochten we opnieuw verschillende nieuwe bewoners verwelkomen.
Guido stelden we vorige week al voor, vandaag vertellen Ilse en Nick iets over zichzelf…
Voor de ‘anciens’ uit onze bewonersgroep zijn zij trouwens oude bekenden! Twee jaar geleden overwogen ze zich al te engageren om met ons in Ekelen te gaan wonen, maar door Nicks job leek dat voorlopig onmogelijk. 

Ilse en Nick kozen een unit in ‘de Rietgors‘, en voortaan zie je bij elke voorstelling van een nieuwe bewoner niet alleen ons logootje ‘bewonersgroep’, maar ook dat van hun eigen woonblok.  (Met dank aan onze huistekenaar Helen.)

Ilse

Hallo, ik ben Ilse. Ik hou van balfolkmuziek en dans er ook graag op:-) Ik kan genieten van (samen) tekenen en ik leer graag nieuwe mensen kennen.

Ik hou van ontmoeten en bijpraten en vind het tevens fijn je buren te kennen. Net zoals ik vroeger in de studio die ik toen huurde, graag ging ‘buurten’ kijk ik er nu des te meer naar uit samen tijd door te brengen!

Nick

Dag Ekelaars, ik ben Nick. Momenteel nog conciërge in een jeugdherberg met heel wat mensen onder ons dak. Na onze verhuis naar cohousing Ekelen zullen we dus nog steeds met heel wat mensen blijven “cohousen”, maar dan op iets langere termijn. In mijn vrije tijd volg ik nog “klavierklas”. Naast de klassieke piano is dit verder nog uitgebreid met klavecimbel, orgel en beiaard. 

Verder kijken we er naar uit om met de huidige, toffe groep in een hechte gemeenschap te gaan cohousen!


2 reacties

Mieke · 14 maart 2022 op 09:23

Heel erg welkom in onze blok van de rietgors Ilse en Nick! Wauw Nick als ik zo lees dat je klavierlessen volgt, ga ik misschien toch weer mijn pianospelen terug opnemen als jij me hierin op weg wil helpen eenmaal we daar effectief wonen?
Enne Helen een heel knap logo voor ons woonblok, ik kan me er helemaal in vinden. Super goed gedaan!?

    Ann · 14 maart 2022 op 10:19

    Mieke… het gaat daar een heerlijke muzikale bende worden als ik het zo hoor…
    Enne… fijn dat je Helen ook nog even mee in de bloemetjes zet. Helen is één van die stille krachten van ons project, die zonder dat daar veel aandacht voor is al héél veel voor ons project heeft gedaan.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.